Workshops Kabas- Inschrijvingsformulier

Kabas organiseert elk seizoen een reeks handige workshops. Samen gaan we voor minder vervuiling, minder plastiek en meer levensgenot! Kom meer te weten over de basis of verdiep je in een aspect van verpakkingsvrij leven: huishouden, koken, feesten, vrije tijd en verzorging. Interessante weetjes, zelfgemaakte producten en heerlijke hapjes en drankjes. Bij elke workshop voorzien we genoeg tijd zodat jullie al je vragen rond de verpakkingsvrije levensstijl op ons kunnen afvuren. Samen maken we er een leerrijke, maar natuurlijk ook gezellige avond van.

De workshops gaan door bij Kabas Mechelen, Keizerstraat 17. Ofwel overdag van 14u tot 16u of op weekavonden om 20 uur, maar dan zijn jullie zijn reeds welkom vanaf 19u30. De workshops duren ongeveer een 2-tal uurtjes. De prijzen gaan van 17,50 euro voor kids en introworkshops tot 39,50 euro voor de andere workshops.

Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier. Kies de workshop dat je wil volgen, met hoeveel personen en vul je gegevens in. Vanaf dan is je inschrijving definitief. Betalen gebeurt op de dag van de workshop ter plaatse.

Tot dan!

17,50€

Donderdag 14 juli organiseert Kabas Mechelen een kinderworkshop met als thema ijsthee en limonade maken.
We starten om 14u , de workshop duurt een 2-tal uurtjes.
Adres: Keizerstraat 17, 2800 Mechelen
Richtleeftijd: vanaf 6 jaar
Einde workshop: 16u
Je kan ervoor kiezen om de workshop samen met je kind te doen of niet. Er is ook de mogelijkheid tijdens de workshop boodschappen te doen als ouder, je krijgt dan 5% korting. Café gourmand zet ook zijn deuren open, je kan met een gerust hart een koffie gaan nuttigen terwijl wij samen met je kind heerlijke drankjes maken.
Breng zeker een schortje mee en 2 flessen om de drankjes in mee te nemen.

14/7 Kidsworkshop: Ijsthee en limonade maken
add_shopping_cart
17,50€

Donderdag 28 juli organiseert Kabas Mechelen een kinderworkshop met als thema koekjes bakken
maken.
We starten om 14u , de workshop duurt een 2-tal uurtjes.
Adres: Keizerstraat 17, 2800 Mechelen
Richtleeftijd: vanaf 6 jaar
Einde workshop: 16u
Je kan ervoor kiezen om de workshop samen met je kind te doen of niet. Er is ook de mogelijkheid tijdens de workshop boodschappen te doen als ouder, je krijgt dan 5% korting. Café gourmand zet ook zijn deuren open voor ons, je kan met een gerust hart een koffie gaan nuttigen terwijl wij samen met je kind heerlijke koekjes bakken
Breng zeker een schortje mee en een koekendoos of brooddoos om de heerlijke koekjes in mee te nemen achteraf.

28/7 Kidsworkshop: koekjes bakken
add_shopping_cart
21,50€

Donderdag 4 augustus organiseert Kabas Mechelen een workshop “ bijenwasdoeken maken”
Startuur: 14 uur – duurtijd 2-tal uurtjes
Adres: Keizerstraat 17, 2800 Mechelen

In deze workshop gaan we samen aan de slag om bijenwasdoeken te maken. Je kan oude opgebruikte bijenwasdoeken een nieuw jasje geven of ook nieuwe bijenwasdoeken maken, aan jou de keuze.
In deze workshop krijg je de mogelijkheid om 6 bijenwasdoeken te maken. De bijenwas is inclusief de prijs, voor de stof dien je zelf te zorgen of je kan ook katoen (natuurkleur) kopen bij ons. De stof die je meebrengt kan een overschotje linnen of katoen zijn, of een versleten bijenwasdoek. Je kan de doeken op voorhand al omzoomen als je wat handig bent, anders is er ook een kartelschaar beschikbaar bij de workshop.

BELANGRIJK: Neem dus zeker je stofjes mee en eventueel een short of kledij die vuil mag worden.

4/8 Workshop bijenwasdoeken maken
add_shopping_cart
21,50€

Donderdag 11 augustus organiseert Kabas Mechelen een workshop “ citronella kaarsjes maken van kaarsresten”
Startuur: 14 uur – duurtijd 2-tal uurtjes
Adres: Keizerstraat 17, 2800 Mechelen

In deze workshop gaan we samen aan de slag om kaarsresten om te vormen tot een citronellakaars. Je kan oude opgebruikte kaarsresten meebrengen.
In deze workshop krijg je de mogelijkheid om 2 kaarsjes te maken, indien je niet van citronella houdt kan je ook kiezen voor een andere geurtje of een geurloze kaars maken. Breng dus je restjes mee en we gaan samen aan de slag!

BELANGRIJK: Neem zeker 2 glazen bokaaltjes mee, we maken de kaarsjes rechtstreeks in de bokaaltjes dus kies voor bokaaltjes die je mooi vind!

11/8 Workshop kaarsen van kaarsresten maken
add_shopping_cart

Samenvatting

Contactgegevens

Review and place your order

Please review your order carefully before submitting it for processing.

- Your cart is empty -