Workshops Kabas- Inschrijvingsformulier

Kabas organiseert elk seizoen een reeks handige workshops. Samen gaan we voor minder vervuiling, minder plastiek en meer levensgenot! Kom meer te weten over de basis of verdiep je in een aspect van verpakkingsvrij leven: huishouden, koken, feesten, vrije tijd en verzorging. Interessante weetjes, zelfgemaakte producten en heerlijke hapjes en drankjes. Bij elke workshop voorzien we genoeg tijd zodat jullie al je vragen rond de verpakkingsvrije levensstijl op ons kunnen afvuren. Samen maken we er een leerrijke, maar natuurlijk ook gezellige avond van.

De workshops gaan door bij Kabas Mechelen, Keizerstraat 17. Ofwel overdag van 14u tot 16u of op weekavonden om 20 uur, maar dan zijn jullie zijn reeds welkom vanaf 19u30. De workshops duren ongeveer een 2-tal uurtjes. De prijzen gaan van 17,50 euro voor kids en introworkshops tot 39,50 euro voor de andere workshops.

Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier. Kies de workshop dat je wil volgen, met hoeveel personen en vul je gegevens in. Vanaf dan is je inschrijving definitief. Betalen gebeurt op de dag van de workshop ter plaatse.

Tot dan!